Domein verwijzigingen

Alle domein namen die door verwijzen naar deze site zijn verbonden aan deze website door hun eigenaren. Eventuele domeinnamen die u echter als dubieus beschouwt zullen in eerste instantie door ons administratief in behandeling worden genomen.
 
Webformality is ten strengste tegen het registreren van – en het handelen in, domeinnamen gelijkende aan andermans merk- of handelsnaam. Domeinnamen die wij verwijzen naar onze website, worden individueel getoetst en zijn volgens ons volledig generiek. Mocht u een bepaalde domeinnaam echter als dubieus beschouwen, dan gaan wij hierover graag met u in overleg. Wij verzoeken u in dit geval contact met ons op te nemen via info@webformality.nl
 
Indien een domeinnaam gelijkend is aan uw eigen merknaam, fax ons een kopie van uw inschrijving (Benelux)merkenregister en zet kort uw bezwaren uiteen. Heeft u aantoonbaar recht op het gebruik van de betreffende merknaam dan zullen wij een schikking met u treffen. Deze zal in de regel bestaan uit het eenmalig vergoeden van de reeds door ons gemaakte registratiekosten.
 
Voor .com domeinnamen die zijn verlopen  wegens niet betalen registratie kosten hanteren we de eerste twee maanden na verwijdering uit de whois database de door  Internic gestelde kosten te weten $200,00
 
We wijzen erop dat alle .com domeinnamen vallen onder internationaal recht en nimmer kunnen rechten worden ontleent aan het Nederlands recht.