Backorder

Pool.com heeft een aantal diensten die de mogelijkheid bieden tot het nabestellen van .CON, .NET, .ORG, .INFO, .BIZ, .UK en .CA domein namen. Gratis zoeken in meer dan 20.000 Pending Deletes en expiring domeinen, Een gratis Keyword alert service en nog veel meer.

Deze diensten maken het makkelijker voor Pool.com gebruikers namen te zoeken en na te bestellen. Door de software te activeren wordt geprobeerd de gezochte domein naam te registreren als deze beschikbaar komt. Wanneer Pool.com een domein vastlegt voor een gebruiker zal dit tegen een vaste lage vergoeding gaan van US $60,00.

In het geval dat er meer dan een klant belangstelling heeft voor de naam die succesvol werd geregisterd door Pool.com, zal een veiling bepalen wie de uiteindelijke eigenaar van de naam wordt. De veiling heeft alleen plaats tussen klanten die de domein naam hebben nabesteld. Het hoogste bod vervangt dan de normale vergoeding. En de hoogste bieder betaald het geboden bedrag aan pool.